Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JIB

Joey is back

15. 11. 2010 16:28
No já bych to zase nějak nepřeceňoval

a nedělal z toho nějakou tragédii. Holka byla z obou stran jištěná ( z jedné strany dva chlápci a z druhé strany ruce toho dědy), což taky bylo vidět, jak mu uklouzla a on ji hnedka chytil. Ta holka je cirkusačka a je zvyklá padat a určitě se jí nikdy nikdo nebude ptát, co by chtěla a nechtěla dělat, to je prostě daný. Pan Habera by spíš s Banášovou měli přestat protěžovat Slováky, jak už se to včera podruhé stalo. Vyřadili v rozhodnutí Češky a poslali do finále slovenskou zpěvačku, stejně jako minule, kdy vyřadili české tanečníky a poslali do finále slovenské. Místo aby to nechali na divácích, tak už podruhé v řadě využili hlouposti a naivity Trošky, který nejdřív řekne, že bych chtěl jejich CD a pak si losuje nějaký kuličky a pošle je domů.

0 0
možnosti
F

f.b.

15. 11. 2010 16:28
Názor.

Nehledě že Vy všichni co to tak hrozně racionálně a intelektuálně kritizujete - napadlo Vás vůbec, že přesně tohle nova chtěla? Proboha vždyť ta holčička spadla při generálce, to že je to nebezpečný kousek by poznal i poloslepej. Viděli to lidi při generálce a mohli to zastavit a říct jasné NE. Tohle je za hranicí. Mohli dát limity věku, mohli to stopnout a omluvit se v tom finále nebo co to vlastně běželo, že museli toto číslo vyřadit z důvodů nebezpečí. A udělali to? Ne.. oni to takhle vyostřený chtěli..chtěli ty šokující porotce a národ pobouřen tím co si to ten děda dovolil. Ten dědeček je nějakej strejda co do pěti nenapočítá a myslel to dobře, nebezpečí mu moc nedocházelo. Nova to měla zastavit a říct ne. Jenže oni mají rádi emoce a vyhrocený záležitosti. Kdyby se tam dědeček a holčička ukájeli, taky by to někdo zastavil, ne že by to nešlo. Jenže jim se to prostě nehodilo do krámu a těšili se na vyhrocené reakce. Takže závěrem: to nova na kterou kouká barbarskej lid to způsobila

0 0
možnosti
MK

krčmárka

15. 11. 2010 19:27
Re: Názor.

Tak jeR^

0 0
možnosti
VF

vlasec

15. 11. 2010 16:02
No ...

Lidé svým dětem dělají různé věci a myslím, že někdy se příliš hledí jen na fyzický teror. Přitom ty spousty rodičů, kteří u svých dětí prosazují své vlastní cíle (a chtějí z nich politiky, právníky apod.), nikdo nenapadne.

Myslím, že psychické jizvy dokážou bolet déle, než ty fyzické. Že jsem v pěti vysklil ventilačku a v sedmi spadl z kruhů v tělocvičně mě už dávno nebolí.

0 0
možnosti
F

f.b.

15. 11. 2010 16:17
Re: No ...

R^R^R^ přesně. Tady se dbá jenom aby náhodou něco, a společnost hned aby se postavila.. to že jsou některý děti psychicky utiskovaný, kladeny zbytečný nároky, nesmyslně vychovávány v amorálních podmínkách, o tom neštěkne pes.. ale že dobrosrdečnej děda dělá psí kusy s vnučkou, to zaplní rádoby intelektuální články.. Proboha.. Kolik dědů bere malý kluky na motorky, bez přilby, bez řidičáků... kolik situací se každej den děje.. a lidi znepokojuje nějakej výstřelek v takovým splašku jako je Talentmánie. Lidi to asi žerou, jinak by si to nezapli.

0 0
možnosti
DH

DJ Hashman

15. 11. 2010 15:48
Já myslím,

že by to chtělo opravit pravopisné chyby. ;-)

0 0
možnosti
NM

Národnost: Moravská

15. 11. 2010 16:59
Buď myslíš kolenem,

nebo nějakou z těch pravopisných chyb zmiň

0 0
možnosti
LN

_lu

15. 11. 2010 15:44
jednoduchý

většina lidí se na to prostě dívá, někteří tvrdí, že omylem, nebo že viděli jen deset minut, ale stejně se dívaj... takhle náhodou se na to dívá prakticky celej národ a proto se ty show uživí hned dvě:-D vypněte televizi, vemte si knihu a napište o knize... špatné je totiž už psát i o tom článek na blog, mluví se o tom a i to dělá reklamu a někteří se na to příště budou dívat, protože koukat se na mučenou holčičku je špatný, ale když už tam je, tak se kouknou:-D

0 0
možnosti
J

jyyy

15. 11. 2010 15:42
Poradím Vám : ve svém věku se věnujte partnerovi nebo partne

rce. Jednou budete třeba, jako já, litovat každého nenaplněného dne a zase tolik jich nebylo. Tyhle komunistické estrády typu "a hry", které sledujete i náhodou zahlédnete Vám berou čas na činosti daleko důležitější a nakonec většinou i příjemnější.

0 0
možnosti
A

Arth-

15. 11. 2010 15:38
Souhlas...

ale připravte se na diskuzi mírně až nezdvořilou...  ;-)

Bohužel značná část diváctva je právě na takové "kousky" zvědavá a de facto se celou dobu těší, že to dítě spadne!

Ne náhodou nejoblíbenějším dílem podobného pořadu v ruské televize bylo vystoupení bratrů, kde ten jeden toho druhého "omylem" zastřelil šípem... a dav jásal!

:-(

Je to smutný...  ale je to tak.

0 0
možnosti
LJ

Apolena Kolenatá

15. 11. 2010 15:38
Plný, naprostý

souhlas s autorkou. Náhodou při přepínání programů jsem kousíček tohoto "čísla" shlédla a okamžitě jej prohlásila za týrání dětí s tím, že je škoda, že sociální pracovnice mají po pracovní době a mohou jen zírat na TV....!!V

0 0
možnosti
A

AAA2

15. 11. 2010 16:25
Re: Plný, naprostý

a co trestni oznameni, podala jste?

0 0
možnosti
M

mira778

15. 11. 2010 15:10
trapny clanek

0 0
možnosti
P

pěnice

15. 11. 2010 15:16
Re: trapny clanek

Potrefená husa zakejhala?

0 0
možnosti
LM

Sebastian333

15. 11. 2010 15:04
tak jsem si to našel

a je pravda, že dědeček je vůl...navíc nechápu rodiče...no a níže popsaný argument, že v cirkusech se to děje taky mi přijde stejně hloupý...autorka článku má pravdu a dokonce si myslím, že by se měl omezit věk dětí, ze kterých rodiče dělají "výstavní zvířátka na ukazování a vydělávání peněz"! Ale asi je to spíš o inteligenci rodičů, kde budou jejich hranice pro "dělání" cvičených pětiletých opiček...ze svých ratolestí...

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9620x
Novinářka - redaktorka a moderátorka ČT.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky